משחת שיניים כלורוקסידין בהנקה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/11/2014 | 20:08 | מאת: שירן

שלום רב! לאחר הריון ובעודי מניקה הלכתי לטיפול אצל שיננית שדיווחה לי כי אני סובלת מדלקת בחניכיים. השיננית המליצה עבורי שימוש במשחת שיניים כלורוקסידין של לאסר. לאחר שקניתי את המשחה הבחנתי כי כתוב שהיא לא מומלצת לנשים מניקות. אבקש המלצתכם לגבי שימוש או היעדר שימוש במשחת שיניים זו בעודי מניקה. מצבי הבריאותי תקין. תודה! שירן.

17/11/2014 | 16:44 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירן שלוםראשית אם את סובלת מדלקת חניכיים-פני למומחה למחלות חניכיים. לגבי המשחה-אל תשתמשי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים