חניכיים סביב שתל קדמי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/10/2014 | 10:17 | מאת: דן

ד"ר סבאון שלום רב, בשן 21 יש לי שתל שבוצע לפני 10 שנים אך החניכיים עלו בעקבות התהליך. הבעיה המטרידה אסטטית זה עובי החניכיים בין שיניים 21 ל 22 (למינייט). האם ניתן לעבות אותן לגובה השיניים ? מה השיטה ? זמן החלמה? וסדר גודל למחיר ??? תודה

30/10/2014 | 16:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דן שלום אפ אני מבין נכון יש נסיגת חניכיים סביב השתל וראים חלק מהמבנה. במידה והכל תקין ניתן לבצע השתלת חניכיים ולכסות את הנסיגה. אינני נותן תשובה באתר זה לגבי עלויות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים