הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/10/2014 | 16:17 | מאת: טלי

בעקבות פלאק שלוחץ על החניכיים ואיזור השיניים ועושה כאבים , אצטרך ללכת לשיננית שתראה אם מספיק לנקות או שאצטרך הקצאת שורשים/ניקוי עמוק שאלתי היא האם השיננית שמכירה אותי ואת הפה שלי כבר שנים רבות יכולה לדעת האם אצטרך ניקוי עמוק יותר או רק רופא החניכיים פשוט במגע עם המברשת שיניים ולפעמים גם כאב ללא קשר למגע המקום כואב ובכלל מה זה הדבר הזה הקצאת שורשים האם רואים שצריך בעין או שצריך איזה צילומים בשביל זה ומהן ההנחיות אחרי זה?

20/10/2014 | 13:29 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טלי שלום נראה לי שאת קצת מבולבלת אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים על מנת לקבל את הטיפול הנכון

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים