התייעצות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/09/2014 | 12:46 | מאת: עדן

יש לי שן שכואבת הרופא עדיין לא יודעים אם זה סדק או לא כי האנטביוטיקה לא עזרה וגם המשכחים לא , זו שן שעברה את כל הטיפולים , חידוש , מבנה , כתר זמני והארכת כותרת המומחה מנסה אפשרות של לחץ של הכתר הזמני על החניכיים והשורש וזה מביא את כל הכאבים רוצה לתת צאנס לפני עקירה חבל לעקור שן אם זה בסוף לא סדק , ואמר נחכה כמה ימים בלי הכתר הזמני , אם הכאב ימשיך חייבים לעקור ואם ישתחרר הכאב בגלל שאין כתר זמני זאת הבעיה . שאלתי האם באמת יכול להיות שכתר זמני לחץ על החניכיים והשורש וזאת הבעיה , או מה המקרים יותר הגיונים שזה סדק במיוחד שבצילום לא רואים כלום?

20/10/2014 | 13:21 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עדן שלום אם יש חשד לסדק, צריך לבצע ניתוח אבחנתי זאת הדרך היחידה לוודא את הסדק

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים