דלקת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/10/2014 | 16:21 | מאת: גאיה

רופא ראה אותי ובאיסור שכואב לי בזמן האחרון מאוד ראה שלא הבעיה מהשן אלא מפלאק ודלקת קלה באיזור הזה של החניכיים ואמר ששלב ראשון ננסה טיפול רגיל אצל שיננית ומקווה שיסתדר ואולי אצטרך הקצאת שורשים האם השיננית שאהיה אצלה יכולה לראות אם מספיק הניקוי שלה או שצריך הקצאת שורשים-ניקוי עמוק יותר? והכי מוזר שהייתי אצל שיננית לפני חודש ולא אמור להיות מצב כזה לאחר החודש מה אתם אומרים קורה לפעמים כזה דבר?

10/10/2014 | 20:49 | מאת: גאיה

באמת היום התחיל גם דימום קל האם במצב של דלרת מספיק שיננית והאם ניקוי רגיל או אפילו הקצאת שורשים או פתרון אחר והעובדה שיש דלקת חודש אחרי טיפול שיננית אומר משהו או צריך לעשות משהו כי גם שוטפת פעמיים ביום מנקה עם מברשונים וגם במי פה מה זה אומר?

20/10/2014 | 13:25 | מאת: ד"ר אלון סבאון

גאיה שלום הסיפור נשמע מוזר. פני להתייעצות אצל מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים