טיפולים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

14/09/2014 | 20:20 | מאת: אדוה

יש לי בעייה יש לי שן שעברה הארכת כותרת אני קצת לפני שיקום , והייתי שלשום אצל השיננית : יכול להיות שזה צירוף מקרים או שזה קשור , ומהיום התחילו כאב/רגישות באותה השן האם זה יכול להיות או שזה יכול להיות קשור שהשיננית נגעה בה , אני פשוט לא רוצה איזה תרופה כי שבועיים שוב עושים לי ניתוח הארכת כותרת בשן אחרת בצד שני , ופוחדת שקרה משהו ויצטרכו בסופו לעקור גם את השן הנ"ל מה כדאי לעשות ? והאם יש מקרים כאלה שבאמת עושים את כל השלבים עד הכתר הזמני לפני המדידות לכתר הקבוע ופתאום משהו השתבש?

23/09/2014 | 14:28 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אדוה שלום לצערי דברים יכולים לפעמים להשתבש ובשן שעברה ניתוח קורה סדק ואז השן נעקרת. קשה לי לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך אני ממליץ שתפני לרופא שטיפל בך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים