שן טוחנת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/08/2014 | 20:13 | מאת: ירדן

אני הולכת בקרוב לעבור ניתוח הארכת כותרת בשן טוחנת השאלה היא האם בגלל שזה שן טוחנת האם זה נכון שזה קצת יותר מורכב בשן טוחנת והאם בעקבות זה ההחלמה גם מורכבת יותר , והאם בגלל שהשן הזאת נפלה , ומאוד קטנה עד שהצליחו לעשות טיפול שורש והיו כאבים האם בעקבות הכאבים והתסבוכות שעברתי עד עכשיו זה אומר שגם הניתוח וההחלמה יהיו מסובכים מיותר?

18/08/2014 | 12:18 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ירדן שלום אין הבדל בניתוח להארכת כותרת מבחינת כאבים אחרי בין שן קדמית לאחורית לסת עליונה או תחתונה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים