ניתוח והמשך

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/08/2014 | 17:55 | מאת: רעות

שלום יש לי שאלות לגבי שיקום והארכת כותרת: 1. האם יהיו כאבים יותר גדולים בהארכת כותרת עכשיו שזה בשן טוחנת , שיש בה יותר שורשים כלומר אחרי הטיפול. 2. אמרו לי אחרי 8 שבועות להמשך השיקום , וטעינו קצת בחישוב ועשינו 7 וחצי שבועות האם מספר ימים אלו מאוד חשוב או שאפשר להשאיר כמו שזה , כי אם לא אצטרך לדחות בעוד איזה שבוע ושזה ייצא לא 8 , אלא 9 שבועות? תודה.

03/08/2014 | 17:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

רעות שלום 1. לא -אותם כאבים 2. שבעה וחצי או שמונה שבועות זה אותו דבר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים