גרנולומה בחניכיים בתינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/06/2014 | 13:19 | מאת: לימור

שלום רב, לתינוק בן שנה וחצי היהי סטומטיטיס עם חום 5 ימים, החום עבר, אך המוגלע מסביב לשיניים הקידמיות לא עוברת ויש ריח רע מהפה וזה כבר שבועיים, רופא משפחה נתן טיפול בפצעים בתכשיר SOSטיבעי מכיל צמחים טיבעיים כולל דבש, מה יכול להיות טיפול נוסף כדי שהמוגלע תעבור? אולי שטיפות פה שתוכלו להציע? מי מלח??? טיפול אנטיביוטי? לציין ללא חום.

03/07/2014 | 18:23 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לימור שלום קשה לי לענות בלי לראות. ממליץ שתפני לרופא שיניים פדודונט- מומחה לילדים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים