דימום מתמשך מהחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/06/2014 | 11:55 | מאת: איריס

שלום, כבר במשך 4 חודשים בערך, אני סובלת מדימומים בחניכיים, בעיקר מאחורי השיניים העליונות הקדמיות. זה יכול לקרות כתוצאה מאכילה, שימוש בחוט דנטלי, אבל גם "סתם כך", למשל בזמן השינה בלילה. עשיתי טיפול אצל שיננית, אך הדימום לא פסק. עשיתי שטיפות עם מי מלח, לא ממש באינטסיביות אלא אחת ליומיים שלושה לערך וגם לא עזר. רופא שיניים בדק ועשה צילום אולם לא ראה שום בעיה או דלקת. הוא אמר שייתכן כי זה קשור לדברים אחרים כמו סוכר בגוף, או משהו הורמונלי. בדיקות הדם הן בסדר. אשמח לחוות דעת על מה יכולה להיות מקור הבעיה, ואיך ניתן לטפל או לשלול. תודה רבה!

24/06/2014 | 12:17 | מאת: ד"ר אלון סבאון

איריס שלום אני ממליץ לך לפנות למומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

03/07/2014 | 15:00 | מאת: ד"ר אלון סבאון

איריס שלום את צריכה לראות מומחה למחלות חניכיים. דימום מהחניכיים לא בא סתם. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים