ניתוחי חניכיים / שתלים ושיננית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/04/2014 | 20:13 | מאת: שירה

אני אמורה עוד חודש וחצי לעבור הארכת כותרת + שתל , האם כדאי וזה יותר טוב להקדים את השיננית לפני הניתוחים וזה יוצא קרוב לארבעה חודשים מהתור הקודם מכיון שאח"כ התור יהיה בדיוק בזמן ההחלמה בין הניתוחים ופוחדת שזה יפגע / יפריע להחלמה וגם האם בכל מקרה זה יותר טוב שהשיניים יהיו נקיות יותר לפני ההחלמה?

24/04/2014 | 15:08 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום כן

25/04/2014 | 11:54 | מאת: שירה

השאלה אם זה לא מוקדם מדי בערך 3 וחצי חודשים מאז הביקור הקודם אצל השיננית זה ייצא , האם בתקופה כל כך קצרה יכולים להיות חיידקים , ודלקות , והאם לא כדאי אחרי הוצאת התפרים או שזה יכול לעשות נזק מה כדאי יותר לפני או אחרי כי גם שמעתי שתמיסות הפה שנותנים אחרי ניתוחים כירוגיים צובעות את השיניים אז מה כדאי יותר לפני או אחרי הוצאת התפרים , ומה יותר טוב ופחות יפגע בהחלמה?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים