נקודה לבנה בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/04/2014 | 08:57 | מאת: שרון

דר' אלון שלום, בימים האחרונים יש לי סביב שן אחת תחושה לא נעימה בחניכיים. בנוסף ראיתי שיש נקודה לבנה קטנה באיזור וסביב השן על החניכיים פס לבנבן. חשוב לציין שאני לאחר הקצעת שורשים מלפני שנה ומטפלת בחניכיים באופן קפדני ביותר כהמלצתו של הפריודונט. אני מאוד חוששת שזה סימן למחלת חניכיים שחזרה. אודה מאוד להמלצתך. תודה.

24/04/2014 | 14:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שרון שלום צר לי אך קשה לי לענות לשאלתך מבלי לבדוק אותך למרות התיאור המפורט. את יכולה לפנות לפריודונט שטיפל בך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים