ספיגת עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/04/2014 | 20:06 | מאת: נעמה

רציתי לשאול האם זה נכון שאם לא עושים השתלה עד 8 שבועות אחרי העקירה , ולא עושים העמסה מיידית רוב הסיכויים שצריכים גם השתלת עצם עקב ספיגת העצם מהעקירה? אני אמורה לעשות השתלה עוד איזה חודש ויעברו 4 חודשים האם במצב כזה שהשן גם שעקרו היתה עם דלקת חריפה ושברים הסיכוי גדול לכך שאצטרך גם השתלת עצם והאם עושים זאת בדרך כלל במועד השתל ? ואם לא איך הולכת הפרצדורה של השתלת עצם במועד השתל וגם אם עושים לפני ההשתלה איך זה הולך?

24/04/2014 | 15:14 | מאת: ד"ר אלון סבאון

נעמה שלום נכון הדבר שכאשר בשן יש סדק או שבר או דלקת עם איבוד עצם משמעותי, רוב הסיכויים שההשתלה לא תהיה רגילה ויהיה צורך בהשתלת עצם כפעולה משלימה להשתלה או מקדימה להשתלה. אינני יודע מה מצבך בכל מקרה יש לבצע בדיקה עם סיטי ואז תתקבל יותר אינפורמציה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים