שיקום לאחר שתל והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/04/2014 | 16:47 | מאת: מירב

בקרוב אמורה לעבור ניתוח הארכת כותרת ושתל רציתי לשאול האם בדרך כלל תקופה אחרי ו/או קצת לפני הניתוח אמורים להשתמש במשחת שיניים אחרת מהרגילה למשל לשיניים רגישות או שהרגילה בסדר גמור ? ועוד שאלה האם בדרך כלל שעושים שתל אחד מומלץ בשיקום להשתמש בכתר מוברג ומודבק ומה ההבדל ביניהם ומה עדיף לשתל אחד בשן טוחנת

24/04/2014 | 15:04 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מירב שלום חשוב להשתמש במברשת רכה מאוד בשבועיים שלאחר הורדת התפרים. לגבי משחה אין חשיבות. לגבי שיקום מודבק או מוברג תלוי במצב בפה בעיקר הגובה הקיים בין הלסתות.קשה לי להמליץ מבלי להכיר את המצב

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים