דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/04/2014 | 13:48 | מאת: אורלי

אני בת 50. עשיתי ניקוי אבן אצל שיננית ולטענתה החניכיים שלי נפוחים ומודלקים. היא הנחתה אותי כיצד לצחצח את השיניים (עם מברשת, מברשת צרה וחוט). אני מצחצחת כבר כשבועיים לפי ההנחיות שלה. זה גם לוקח הרבה זמן, וגם יש כל מיני אזורים בחניכיים שממשיכים להיות מודלקים וכואבים. האם כל ההתעסקות המרובה עם החניכיים לא גורמת בעצמה לנפיחות ולדלקות? האם יתכן שמדובר בבעיה כרונית או גנטית (אבא שלי סבל מבעיות חניכיים. לא היתה לו אף סתימה, אבל הוא איבד כמעט את כל השיניים שלו בגלל בעיות חניכיים)?

13/04/2014 | 12:45 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורלי שלום אני ממליץ לך לפנות למומחה למחלות חניכיים. על פי מה שאת כותבת זה מעבר לטיפול שיננית שאת זקוקה. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים