כתר והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/04/2014 | 17:45 | מאת: גאיה

אני בתהליך לכתר, כתר חדש אחרי שעשיתי חידוש , מבנה וכתר זמני. חדש היה סימן שאלה אם צריך הארכת כותרת והרופאה חשבה שלא והתחילה כבר במדידות ופתאום שהגיע הכתר מהמעבדה פעם ראשונה נראה לה משהו לא בסדר ו/או לא היתה בטוחה וגם משהו לא נראה במדידות השניות עשתה צילום ואין ברירה שולחת למומחה ונראה שכמעט בטוח שאצטרך הארכת כותרת , לפי הצילומים. השאלה היא בגלל שהתחלנו כבר את המדידות צריך שוב לעשות מדידות , ומה שעשו במעבדה ישתנה לגמרי או שאפשר לעשות משהו אם הכתר הנ"ל שישנו עד אחרי הארכת הכותרת ושליחתו שוב למעבדה. ושאלה שנייה ישנו באותו מקום כתר זמני , ומפאת שיהיה הארכת כותרת והיו עוד עיכובים קורה משהו שנמצא בשן כתר זמני במרפאה איזה 6 שנה בערך יכול לקרות משהו?

13/04/2014 | 12:50 | מאת: ד"ר אלון סבאון

גאיה שלום לא קורה כלום עם כתר זמני כל עוד הוא תקין ומודבק היטב. יש צורך לבצע מידות חוזרות ולתקן השחזות לאחר הארכת כותרת. הכתר הקודם לא מתאים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים