צילום CT לפני שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/04/2014 | 21:21 | מאת: מעיין

רציתי לשאול תוך כמה זמן יש תוצאות לCT לפני שתל, האם במקום או שזה לוקח יותר וצריך לקחת את זה? אני יודעת שלפעמים שולחים לרופא אבל פשוט החלטתי מהמרפאה שאני ייקח את זה כי התור קרוב לרופא ואמרו שאולי כדאי שאני אביא ואז יהיה בטוחה שהגיע , פשוט רוצה להיות בטוחה שזה יהיה מוכן עד התור שלי אצל המומחה.

07/04/2014 | 11:18 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מעיין שלום תבררי במכון צילומים

09/04/2014 | 19:00 | מאת: מעיין

תודה. והאם יש הבדל כשאני הולכת לתור שיש לי בקרוב , לביקורת ובדיקה לפני השתל לראות שהכל בסדר , אם עשיתי את הצילום שבוע , שבועיים או כמה ימים לפני הביקורת מבחינת הצילום?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים