שתל והארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/04/2014 | 19:37 | מאת: איילת

שלום יש לי 2 שיניים אחד ליד השנייה 45 ו- 46 , אחת נעקרה וצריכה שתל והשנייה צריכה כנראה הארכת כותרת. הרופאה אמרה שרוצה שרופא אחד יעשה לי את 2 הפעולות במכה מכיוון שאילו 2 שיניים צמודות , אלך למומחה ואשמע שאלתי האם במקרה כזה האם באמת יש אפשרות שרופא אחד יש את 2 הפעולות למרות שבדרך כלל כל אחד מיומן מישהו אחר , שן אחד מומחה לחניכיים ולשתל הכירוג - ואם כן אם עושים את 2 הפעולות יחד מי עושה הכירוג ו/או מומחה החניכיים ואם עושים את 2 הפעולות יחד האם ייתכנו כאבים יותר גדולים בגלל שזה 2 פעולות יחד?

07/04/2014 | 11:20 | מאת: ד"ר אלון סבאון

איילת שלום מומחה למחלות חניכיים יכול בהחלט להתמודד עם שתי הפעולות. האם לבצע אותן בו זמנית או לא נתון לשיקול דעתו של הרופא

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים