פרודונטיטיס

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/03/2014 | 16:42 | מאת: פרודונטיטיס

שלום רב ! אני סובל מפרודונטיטיס אגריסיבית .עברתי כבר את הטיפול בהצלחה וכרגע אני דואג לשיניים שלי בבית ומבקר אצל רופא שיננים כל 3 חודשים ...אבל יש לי שתי שאלות בנושא שהרופא שלי לא ידע לענות עליהן . 1 - האם חולים בפרודונטיטיס אגריסיבית יאאבדו את השיניים בכל אופן ? 2- האם בת זוגי עלולה להידבק בפרודונטיטיס אגריסיבית בגלל שאני סובל מהמחלה ? תודה רבה !

23/03/2014 | 15:24 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לגבי השאלה הראשונה- עליך להיות בתחזוקות כל 3 חודשים במרפאת מומחה למחלות חניכיים. לא ניתן מראש לחזות איבוד שיניים .רק תחזוקות ומעקב צמוד יאפשרו לשמור את השיניים. לגבי השאלה השנייה התשובה היא לא

04/04/2014 | 11:08 | מאת: עבודה

יש לי עוד שאלה בנושא ,אמנם קצת מוזרה אבל אשמח לקבל תשובה גם לה ... התחלתי לעבוד במטבח באחת המסעדות .ובמטבח יש מן הסתם סוגים שונים של עשן ( כמו טיגון ,אפייה,גריל , וכו ) ..האם לעשן הזה השפעה שלילית על הפיריודנטיטיס כמו עישון ..( הרי ידוע לי שעישון מאוד לא מומלץ במקרה שלי ) .. תודה רבה !

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים