הארכת כותרת בשן

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/03/2014 | 19:38 | מאת: שלי

שלום אני כנראה אצטרך ניתוח הארכת כותרת אם אפשר הסבר על הפרצדורה מה עושים איך הולך התהליך , וגם אח"כ האם צפויים כאבים כלומר יוכל לתפקד כרגיל או שיכול להיות כאבים חזקים שלא יכולים לתפקד ואם כן כמה ימים מתאוששים , וגם אחרי כמה זמן חוזרים להמשך הטיפול של המדידות לכתר?

23/03/2014 | 15:26 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלי שלום מטרת הניתוח לחשוף חומר שן בריא על מנת לקבל חביקה של זה באמצעות הכתר שיבוצע. הניתוח לא כואב ובעזרת משככי כאבים שוכחים הכל

23/03/2014 | 16:15 | מאת: שלי

תודה על התשובה. רציתי לדעת כמה זמן הכאבים יכולים להיות אחרי הניתוח?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים