הפרשה ורודה בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

22/01/2003 | 16:01 | מאת: אילנה

אני ביום האחרון של השבוע השמיני להריון, היום ראיתי קצת הפרשה ורודה, הלכתי להיבדק והרופא אמר שהעובר בסדר ושיש דופק. האם יש לי סיכוי גדול יותר להפיל בעקבות אותה הפרשה? מה פירושה?

22/01/2003 | 16:10 | מאת: שיר

היי אילנה, הפרשה כפי שאת מתארת אופיינית להשתרשות העובר ברחם. דמם , חלילה, יכול להעיד על הפלה מאיימת. בוודאי שאין מה לדאוג אם הדופק תקין. בהצלחה! לין

22/01/2003 | 19:39 | מאת: רופא

השרשה קורית בשלב הרבה יותר מוקדם בהריון. מאידך אם התופעה חד פעמית אל תדאגי. במידה וחוזר ומתגבר צריך להבדק.