שאלה לאחר קטרט בעיה העין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

12/02/2016 | 16:48 | מאת: רינת

אני שבוע אחרי ניתוח קטרט ויש לי ירידה בראייה בבדיקת רופא התקבלה התשובה הבאה- os לחמית שקטה ,קרנית שקופה ללא צביעה ל"ק עמוקה ת, +אישון עגול מורחב, pciol במקום,ממברנה ציקליטית על העדשה,דיסקה גבול חד,מקולה שמורה רשית צמודה, לסיכום -ממברנה ציקליטית אחרי tass רציתי לדעת האם הבדיקה תקינה ולמה אני רואה מטושטש בעין המנותחת ומה זה הממברנה הציקליטית האם זה חמור והאם אפשר לתקן את זה או שהניתוח נכשל

בוקר טוב רינת, ממליצה לך לשאול את השאלה בפורום רופא עיניים, זה לא התחום שלי. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה