רמבם 43

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

04/10/2015 | 11:08 | מאת: דליה גולן

שלום לך רומי אני בת 48 ויש לי דלקות שתן כרוניות כבר המון שנים מה את מיעצת לי להמנע מאוכל שגורם לדלקות תודה

הי דליה, הדלקות בשתן יכולות לנבוע מחיידקים במערכת העיכול או האם הדלקת מקורה באיבר בגוף שמעצים אותה לדוגמא הכבד. לא תמיד מספיקה רק התזונה. מזונות נוגדי דלקת: ג'נג'יר, כורכום, חמוציות. התזונה צריכה להיות על גבול הטבעונות כלומר שום מוצר מהחי אלא רק דגים. להוריד סולניים, אוכל מעובד ומשומר. להרבות הירקות ירוקים, עדשים ודגנים מלאים. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה