תוצאת בדקת us

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/10/2014 | 15:04 | מאת: שאלה

אני בת 18 עשיתי בדיקת us בגלל כאבי בטן ימנית תחתונה בדקו לי את הכבד וכיס מרה, הטחול, כליות, וזה יצא תקין אבל רשמו לי שיש נוזל חופשי בכמות קטנה באגן מימין ותוספתן אינו מעובה ללא הסננה של שומן, רגישות RLQ מה זה אומר

03/10/2014 | 10:57 | מאת: ד"ר בנימין פרסון

שאלתך אינה בתחום העיסוק של הפורום הזה. תרגישי טוב. חתימה טובה.

03/10/2014 | 18:03 | מאת: SKY

שלום רב! הנוזל שנמצא באגן יכול להיות ממצא תקין ויכול להיות שלא. יש להמשיך בירור מסודר אצל הרופא המטפל! רגישות ב LRQ הכוונה היא לרגישות בבטן ימנית תחתונה אשר יכולה להיגרם מהרבה סיבות : דלקת התוספתן ( שללו באולטראסאונד ) מעי רגיז מחלת קרוהן , רגישות רגעית ועוד המון סיבות. מה חומרת הכאב ? האם יש סימפטומים נוספים ( אפטות, שלשולים, הקאות ?)

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות