פיסטולה עורקית ורידית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/08/2004 | 17:25 | מאת: אתי

לפני כ- 7 שנים הופנתי לMRI בעקבות כמה תופעות שאחת מהם היא נפיחות ביד שמאל עם שינוי צבע וטמפרטורה וכאבי ראש.שם הודגם וריד וסקולרי שהוחלט לא לגעת בו. לפני 4 חודשים הופיעו כאבי ראש מיגרנוטים עזים עם הקאות בחילות ותחושת עילפון וכן לחץ על אוזן ימין עם ירידה בשמיעה מימין ( גם התוצאה של בדיקת השמיעה מראה כי ישנה ירידה). וכן הופעה של נפיחות וכאבים עם שינוי צבע וטמפרטורה ביד שמאל בוצע שוב MRI חוזר הודגם וריד גדול המופיע בצורה פיתאומית ונראה קשור לעורק - חשוד לפיסטולה עורקית ורידית. וכן נמצא מנינגיומה קימרונית קטנה מ- 1 ס"מ. מה עלי לעשות ולאן לפנות?

16/08/2004 | 00:35 | מאת:

מומלץ שתפנה לנוירוכירורג ע"מ לברר בדיוק ממה הינך בוהל וכיצד יש להמשיך בטיפול. ד"ר אשכנזי