מחלה דמיאלינטיבית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/04/2001 | 20:56 | מאת: אידה

הייתי רוצה לדעת מהי המחלה,איך היא מתפשטת,.. מה ההשלכות שלה לטווח ארוך? האם ניתן לרפא אותה? ועד כמה היא מסוכנת? אשמח מאוד לקבל את תגובתכם...

02/05/2001 | 17:24 | מאת:

אידה שלום אני מניח שכשאת אומרת מחלה דמיאלינטיבית את מתכוונת לטרשת נפוצה. המהלך שונה מחולה לחולה. ישנם חולים בהם המחלה קלה יחסית עם התקפים בודדים, וכאלה בהם המחלה קשה. בברכה ד"ר רון דבי

02/05/2001 | 23:03 | מאת: אידה

תוכל בכל מקרה לתת לי איזשהו הסבר כללי?או לפחות תן לי שם של ספר או אתר שאפשר למצוא מידע אודות המחלה תודה