גידולי ראש-צוואר.

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/08/2016 | 19:22 | מאת: רוני.

שלום רב ד"ר חפץ כמה שנים אחר ניתוח בלוטת רוק אשר הייתה גדולה במיוחד וצלחה יפה ללא ממצא מיוחד. הניתוח השאיר אותי עם צלקת קטנה ולא נוראה בעיקר מאחורי האוזן והצוואר. אבל התנוך ממש בקצה האוזן לא ממש מחובר אצלי, כמו האוזן השניה, (הלא מנותחת). כך שבמידה ומרים / מושך אותו מעט ובעדינות ניתן לראות חריץ, שלא מתחבר עם הפנים והצוואר. מוכר, ידוע.. אין או יש מה לעשות בנידון למקרה הנה"ל? על תשובתך המקצועית מודה מראש!!

לעיתים ישנו שינוי קל בצורת התנוך לאחר ניתוח פרוטיס. בד"כ לא מחייב טפיול. אם מאוד מפריע מציע לגשת לפלסטיקאי. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

29/03/2019 | 16:21 | מאת: אלה

שלום רוני, אשמח אם תוכל לציין את שם הרופא אשר ניתח אותך בהצלחה בניתוח, והאם היה זה ניתוח בפרוטיס? הופניתי לניתוח כזה, ואשמח מאד להמלצה. תודה רבה! [email protected]

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר