מפחדת

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

06/10/2015 | 13:15 | מאת: רוני שלום

אני בת 15, גיליתי שיש לי מאחורי האוזן (יותר גבוה מבלוטת הלימפה, כלומר יותר קרוב לראש) בלוטה, היא לא כואבת בכלל ולא קיבלתי שם בחיים מכה, יש לי בזמן האחרון כאבי ראש פתאומיים, הבלוטה היא ממש במבנה של עיגול. אני מאוד מודאגת מזה, האם זה יכול להיות גידול?

שלום רב, לא נשמע מאוד מדאיג. ייתכן בלוטת לימפה מוגדלת. הייתי פונה לרופא משפחה או אאג לבדיקה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר