הקרנות ופגיעה במח עצם

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

07/09/2015 | 19:35 | מאת: דורון

אני עומד לעבור הקרנות לגידול במיתרי הקול וחשוב לי לדעת, אם הקרנות לאזור הזה של הגרון/מיתרי הקול פוגעות במח עצם או שיכולות רק לפגוע נקודתית בתאים לבנים(בלי לגרום נזק למח עצם)?

שלום רב, בתכנון קרינה כפי שמבוצע כיום הסיכויים לפגיעה בחוט השדרה אפסיים. ממליץ לשוחח על כך עם האונקולוג שלך. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר