כלי דם בגרון/תיבת הקול

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

29/08/2015 | 23:24 | מאת: גל

האם בגרון ובתיבת הקול יש כלי דם שמחוברים אליהם? זאת אומרת אם יש לי סרטן בגרון/תיבת הקול, תאים של מערכת החיסון יכולים להגיע לגידול באזורים האלו?

שלום רב, בגרון ישנם כלי דם ולימפה. אך לשמחתנו מיתרי הקול עניים בכלים אלו ולכן הסיכוי להתפשטות דרכם נמוכה מאוד. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר