חשוב ביותר!!

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

16/06/2015 | 13:05 | מאת: שולי.

שלום רב דוקטור, בן 37. 1.האם ישנו קשר בין ניתוח בלוטת רוק מוגדלת שבצעתי לפני כמה שנים, לבין צפצופים באוזן ושמיעה שונה (יותר אקוסטית ואטומה) באזור אוזן הניתוח לעיטים, כשנה שנתיים לאחר מכן. 2.כמו כן מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב הקיים. 3.האם נכון היה לעשות ניקוז נוזלים ואולי שאריות מהניתוח לאחר מכן, (רציתי לעשות זאת לא פעם, אבל רופאת קופ"ח שללה זאת בטענה שלא צריך). תודה מראש ומקרב לב!!

שלום רב, אין קשר בין הניתוח לצפצופים. יש להתייעץ עם רופא אאג לאחר ביצוע בדיקת שמיעה. בברכה. ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר