בדיקת usצוואר רקמות רכות ובלוטות צוואר

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/03/2015 | 15:34 | מאת: גלית

שלום אני עשיתי בדיקה עקב תחושה של הרופא הופניתי לבדיקה הנל התוצאה היא הודגמו קשריות למפה דו צדדית,בגודל 5-15 מ"מ משמאל ומימין 2 בגודל 5-17מ"מ ו7מ"מ האם זה תקין? יש לציין שעברתי טיפול שורש לפני הבדיקה ואני צריכה לעשות ניקוי אבן עמוק וסתימה בצד שמאל לעזרתך אודה

שלום רב, לא נשמע מדאיג אך יש לבצע US איכותי של הצוואר עם תאור הבלוטות, תוכנן ודרגת החשד שלהן. ברוב המקרים הבלוטות חסרות משמעות. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר