אום אל פחם

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

15/01/2015 | 10:30 | מאת: סאמר

שלום רב, בן35 לא מעשן,לא שותה אלכוהול,מזה כמה חודשים מופיע על הלשון שכבה בצבע לבן בצד השמאלי, ולפעמים פצע קטן צהבהב, ניסיתי תרופות לפי המלצת מומחית פה (אסטרואידים), ללא הצלחה, לפני יומיים ביצעתי ביופסיה,אני רואה שהלבן התרחב באזור התפרים. לכאורה, האם יש סיבה לדאגה ? אשמח ואודה לך לתגובתך.

שלום רב, לאחר ביופסיה ה"לבן" מהווה חלק מרקמת הריפוי ולכן לא מדאיג. ממליץ להגיע ליעוץ עם תשובת הביופסיה. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר