בודק הסימפטומים


כריתת בלוטת פרוטיס
מחבר:אלון
תאריך:20/7/2013
שעה:21:07
שלום רב,
גילו לי אדנומה פלאומורפית בבלוטת פרוטיס שמאל. גולד: 1.5 ס"מ. הגידול התגלה ב- MRI לפני חצי שנה ו - US לפני חודשיים חזר על הממצא. בניקור ציטולוגי נמצא כי מדובר בפלאומורפיק אדנומה. מספר שאלות:
א. האם חובה לכרות את עצב GAN לצורך הניתוח?
ב. מי המנתח המוביל והטוב בארץ לביצוע הניתוח? (יכולת שמירה על עצב הפנים).
תודה רבה
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
20/07/13 21:07
שלום רב, גילו לי אדנומה פלאומורפית בבלוטת פרוטיס שמאל. גולד: 1.5 ס"מ. הגידול התגלה ב- MRI לפני חצי שנה ו - US לפני חודשיים חזר על הממצא. בניקור ציטולוגי נמצא כי מדובר בפלאומורפיק אדנומה. מספר שאלות: א. האם חובה לכרות את עצב GAN לצורך הניתוח? ב. מי המנתח המוביל והטוב בארץ לביצוע הניתוח? (יכולת שמירה על עצב הפנים). תודה רבה
פרופ' דן פליס ניתח אותי לאחר שקיבלתי המלצות רבות ואכן עשה עבודה יפה. עצב הפנים שמור לחלוטין, הצלקת כמעט ואינה נראית. מה שנשאר רדום לחלוטין זה אזור האוזן אך מניחה שגם תלוי איפה הגידול ממוקם. בהצלחה!
שלום רב, ברוב המקרים ניתן לשמר את ה GAN- תחילה תהיה בד"כ ירידת תחושה אך בהמשך חזרה לנורמה. הפגיעה בעצב אינה מאוד משמעותית בכל מקרה. ישנם מספר מנתחים שיודעים לבצע את הניתוח. ביחידה בניהולי באסותא מבוצעים ניתוחי פרוטיד רבים בהצלחה גבוהה. ניתן לפתוח אתר היחידה ולקרוא על הניתוח ודוגמאות של מנותחים. הנך מוזמן להגיע ליעוץ. בברכה, ד'ר אבי חפץ, א.א.ג. מנהל היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא יו'ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, א.ר.ם.- המרכז לרפואת א.א.ג. וניתוחי ראש צוואר באסותא-http://www.aram-ent.co.il 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il
חיפוש מתקדם