mri מוח פענוח בבקשה

דיון מתוך פורום  גידולי ראש-צוואר

02/04/2012 | 15:34 | מאת: קובי

שלום רב אודה לכם אם תעזרו לי בפענוח הבדיקה רופאים נחמדים והאם זה יכול לגרול לאירוע סינקופי? הופניתי לסריקה בתהודה גנטית של המוח בעקבות אירוע סינקופי אובדן הכרה לא מצאו סיבה בחדר מיון כתוצאה מאובדן ההכרה נפלתי על פינה של מיטת ברזל שבר בארובת עין וגם גולגולת לא היה צורך בניתוח עבר לבד התוצאה של הבדיקה ללא חומר ניגוד האם זה אמין ? אין עדות לתהליך תופס מקום כיארי או הידרוצפלוטס אין הפרעה למרקם המוחי עורקי המוח טווח תקין בשולי הבדיקה הודגם תהליך מאורך בנזופריקס מימין המתאים בעיקר לציסטה ללא חסימת האיורור המסטואידלי מה זה אומר תודה מראש

שלום רב, בנראה ממצא חסר משמעות. יש להיבדק באמצעות סיב אופטי ע"י רופא אאג. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il

מנהל פורום גידולי ראש-צוואר