בודק הסימפטומים


mri מוח פענוח בבקשה
מחבר:קובי
תאריך:2/4/2012
שעה:15:34
שלום רב
אודה לכם אם תעזרו לי בפענוח הבדיקה רופאים נחמדים
והאם זה יכול לגרול לאירוע סינקופי?
הופניתי לסריקה בתהודה גנטית של המוח בעקבות אירוע סינקופי אובדן הכרה לא מצאו סיבה בחדר מיון כתוצאה מאובדן ההכרה נפלתי על פינה של מיטת ברזל שבר בארובת עין וגם גולגולת לא היה צורך בניתוח
עבר לבד
התוצאה של הבדיקה
ללא חומר ניגוד האם זה אמין ?
אין עדות לתהליך תופס מקום כיארי או הידרוצפלוטס
אין הפרעה למרקם המוחי
עורקי המוח טווח תקין
בשולי הבדיקה הודגם תהליך מאורך בנזופריקס מימין המתאים בעיקר לציסטה ללא חסימת האיורור המסטואידלי
מה זה אומר
תודה מראש
מחבר:
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לאימייל מדוקטורס ו/או זאפ גרופ
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
02/04/12 15:34
שלום רב אודה לכם אם תעזרו לי בפענוח הבדיקה רופאים נחמדים והאם זה יכול לגרול לאירוע סינקופי? הופניתי לסריקה בתהודה גנטית של המוח בעקבות אירוע סינקופי אובדן הכרה לא מצאו סיבה בחדר מיון כתוצאה מאובדן ההכרה נפלתי על פינה של מיטת ברזל שבר בארובת עין וגם גולגולת לא היה צורך בניתוח עבר לבד התוצאה של הבדיקה ללא חומר ניגוד האם זה אמין ? אין עדות לתהליך תופס מקום כיארי או הידרוצפלוטס אין הפרעה למרקם המוחי עורקי המוח טווח תקין בשולי הבדיקה הודגם תהליך מאורך בנזופריקס מימין המתאים בעיקר לציסטה ללא חסימת האיורור המסטואידלי מה זה אומר תודה מראש
שלום רב, בנראה ממצא חסר משמעות. יש להיבדק באמצעות סיב אופטי ע"י רופא אאג. בהצלחה, ד"ר אבי חפץ, א.א.ג. יו"ר החברה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר בישראל, היחידה לכירורגיה ואונקולוגיה של ראש צוואר באסותא א.ר.ם.- המרכז לרפואת אאג וניתוחי ראש צוואר באסותא 03-7645464 http://www.aram-ent.co.il
חיפוש מתקדם