המשך ב. לימפה לתינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/11/2016 | 16:15 | מאת: קלי

שאלתי כאן על בלוטת לימפה מאחורי אוזן אחת בלבד. הבלוטה ניידת. רופא אף אוזן גרון אמר שזה נובע מגירוי בקרקפת סבוריאה שיש לתינוקת. נתן אולטראסאונד ליתר ביטחון. מאז שהייתי אצלו אני מגלה עוד ועוד בלוטות באיזור. בצוואר, בראש, עוד אחד ליד האוזו... אגב, ליד האוזן השנייה אין שום הגדלה של הבלוטות. כולן ניידות. אני ממש מפחדת. האם כולן התנפחו בגללה סבוריאה הקלה מאוד?? מדוע מאחורי האוזן השניה זה לא התנפח?? האם לא מסוכן לחכות חודש וחצי לבדיקה?? מבקשת הרגעה כלשהי

כפי שציינתי בלוטות למפה מוגדלות שכיחות מאד בילדים וברוב המקרים חסרות משמעות קלינית . הכתובת להרגעה הוא רופא הילדים אנא לפנות אליו / אליה דר גורדן

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים