שינה עם הראש מתוח אחורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/11/2016 | 09:22 | מאת: נטע

בוקר טוב, הבן שלי בן 6 ישן תמיד עם הראש כלפי מעלה, כלומר כאילו הוא מסתכל לשמיים ואף אחורה יותר. זה קורה בכל תנוחת שינה, שינה על הצד, שינה על הגב, תמיד הראש נמתח אחורה כך שאזור הגרון מתוח והעורף מתכווץ. האם זו בעיה שיש לטפל בה? אוסיף שהוא עבר שני ניתוחים, אדנואידים, כפתורים והקטנת שקדים הראשון בגיל שנה והשני בגיל שנתיים ו-7 חודשים. אשמח לדעת ממה זה נגרם והאם יש לטפל בכך. תודה מראש!

שלום יתכן ועדיין יש הפרעה בנשימה אפית. במידה ונוחר או ישון עם פה פתוח זה יכול להתאים. יכולות להיות סיבות נוספות . רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים