סינון שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/11/2016 | 05:42 | מאת: אלייס

התינוק שלי בן חודש ו 23 יום , עשו לי בדיקת סינון שמיעה אוזן ימנית עברה ושמאלית לא עברה , והזמינו אותו לבדיקה אצל קלינאי תקשורת ועשו לו בדיקה ולא עברו את שתי האזוניים ! מזה אומר !?

שלום שנדרשות בדיקוצ נוספות בכדי לקבוע האם יש בעיית שמיעה או לא ומה סוגה. כרגע נעשו בדיקות סינון שלא יכולות להצביע על חומרת הבעיה ועל סוגה. לתינוקות שנכשלים בבדיקת השמיעה החזרת ריך לבצע בדיקת BERA זאת בדיקה שתגדיר באופן מדויק את חומרתליקוי השמיעה במידה וקיים ואת סוגו. אחריה ניתן לתת פרשנות והצעות המשך. הבדיקה הנ"ל גם יכולה לצאת תקינה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים