מכה באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/11/2016 | 13:47 | מאת: שני סירקיס

בתי בת ה שנתיים ותשעה חודשים קבלה מכה חזקה באף לפני 4 ימים. בכתה מספר דקות. לא ירד דם ; לא הייתה נפיחות או סימן כחול אך שאני נוגעת לה באף אני מרגישה גבשושית קטנה. יש סיכויי שהאף נשבר? מנסה לקבוע תור לרופא א.א.ג שבוע הבא. התחלתי לדאוג. אשמח ואודה לתשובתך. שני

שלום סיכי לשבר יש. מדובר על שינויים קוסמטים באף במידה ולא קיימים גם אם יש שבר הוא חסר חשיבות רצוי להבדק אצל רופא אאג בטווח של שבוע מהחבלה דר גורדין

29/11/2016 | 19:37 | מאת: שני

דר גורדין , תודה על תשובתך! היינו אצל אאוזן גרון והאף לא נשבר , המחיצה ישרה .אבל כאשר אני מעבירה את היד על האף אני מרגישה גבשושית, תוכל להסביר לי מה זו הגבשושית הזו? תודה , שני

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים