המשך בלוטת לימפה לתינוקת בת חודש וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/11/2016 | 09:14 | מאת: קלי

ב. לימפה מאחורי אוזן שמאל בלבד. בת חודש וחצי. לא הייתה חולה בכלל. הייתי אצל אאג - הוא מישש ואמר שהבלוטה רכה וניידת ושזה לא מסוכן בכלל. סירב לתת אולטראסאונד. הוא אמר שבדכ בלוטות מאחורי האוזן נובעות מזהום בקרקפת . הוא בדק ולא מצא שום גירוי על הקרקפת. נתן לנו אנטיביוטיקה למקרה שיש איזה זיהום קל בלתי נראה. כשחזרתי הביתה מיששתי עוד בלוטה קטנה ניידת בצוואר בצד שמאל גם. מזכירה שבצד ימין אין כלום בכלל האם לדרוש אולטראסאונד? האם כן לתת את האנטיביוטקיה למרות שאין זיהום נראה לעין על הקרקפת.... האם אפשר להירגע?

שלום הייתי מציע לך לפנות לרופא ילדים. טיפול אנטיביוטי די מיותר לתיאור שמסרת . רופא הילדים הרבה יותר ראוי להתייחסות והחלטות טיפוליות בגילו של תינוקך. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים