פורמולה צמחית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/10/2016 | 16:17 | מאת: מיכל

בתי בת ה11 חודשים סובלת מנזלת צהובה/ירוקה במשך כל היום, כבר כחודש ובלילה קצת משתעלת ומחרחרת. הבנתי שכדאי לנסות פורמולה צמחית למשך כשבוע, ע"מ להפחית את כמות הנזלת. האם זה בטוח? קראתי מחקרים לא מעודדים לגבי פורמולות ע"ב סויה.. תודה

שלום אין קשר בין סוג הכלכלה לכמות הנזלת. לגבי שימוש בפורמולה צמחית רצוי לשאול את רופא הילדים אך כאמור לא משנה כלל את נושא הנזלת דר גורדין

22/10/2016 | 14:29 | מאת: מיכל

תודה על תשובתך המהירה. אז מה ניתן לעשות כנגד הנזלת הבלתי פוסקת, הליחה ושיעולים טורדניים

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים