פעימות באוזן השמאלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/10/2016 | 08:53 | מאת: אבי

לפני כמה שבועות הייתי אצל רופא אאג שניקה את האוזן השמאלית שלי בעזרת מלחציים.לפני 3 ימים התחלתי להרגיש כמו פעימות לא סדירות באוזן השמאלית שמופיעות במהלך היום וזה לא מסונכרן עם פעימות לב (לא שייך לזה).האם יתכן שהרופא גרם נזק לעור התוף או ריקמה אחרת בתוך האוזן שבגינה הופיעו הפעימות? זו לא פעם הראשונה שרופא אאג מנקה לי אוזניים(במיוחד את השמאלית כי השעווה נוטה יותר להצטבר שם מסיבה לא ברורה לי)אבל זו הפעם הראשונה שמשתמשים במלחציים לצורך ניקוי.עד עכשיו היו מנקים לי באמצעות מכשיר שואב (כמו סקשיין).אשמח לקבל חוות דעת בנושא. תודה

שלום בהחלט שיטה מקובלת לניקוי אוזניים. הסיבה לתלונה אינה ברורה אך במידה ונמשכת רצוי לחזור לרופא שטיפל. יתכן ויש תהליך דלקתי בתעלת שמע חיצונית דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים