טינטון בשתי האוזניים בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/10/2016 | 19:46 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 14 יש לי טינטון כבר 3 חודשים וקצת בדיקת שמיעה תקינה גם עשיתי MRI מוח והכל תקין הייתי אצל רופא א.א.ג פעמיים והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לי ושאולי זה יעבור.. אני זוכר שיומיים לפני שהטינטון התחיל שמעתי שיר ושניסיתי להרדם כאילו שהשירהמשיך להתנגן לי בראש כאילו שאני באמת שומע אותו אני לא יודע אם זה קשור או לא בכל זאת אני ממש לחוץ שהשערות באוזן נפגעו לי ואני ישמע את זה לכל החיים תודה.

שלום קשה לומר מה יהיה בעתיד בהחלט יתכן שיפור. זה שבדיקת השמיעה וגם MRI תקינים מעודד צריך המשך מעקב של רופא אאג דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים