ליקוי שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/10/2016 | 01:39 | מאת: אמא מודאגת

שלום, התינוק שלי בן חודשיים נכשל בבדיקות סינון כשנולד (גם AOE וגם aabr) והופננו לבדיקת ברה. ביצענו בדיקת ברה לפני כשבוע, עדיין לא קיבלנו את התוצאות אבל הרופא שביצע את הבדיקה אמר שלא היתה שום תגובה לצלילים. בנוסף אנחנו שמים לב שהוא לא נבהל מרעשים חזקים ופתאומיים. הריון ולידה היו תקינים. נשלל cmv. האם המשמעות היא שקיימת חירשות? איך ממשיכים הלאה? מרגישים אבודים מאוד. האם יש צורך בבדיקות נוספות? אשמח להכוונה.

שלום עוד מוקדם להגיד כמה חמור מצב השמיעה. צריך לקבל תשובה רשמית של ה BERA . רצוי כבר לקבוע פגישה עם רופא אאג וקלינאית תקשורת אך כאמור חשוב שזה יהיה עם התשובה הרשמית של ה BERA על סמך ממצאי הבדיקה יומלץ על דרך ברור וטיפולים נוספים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים