ניתוח כריתת שקדים ואנדרואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/09/2016 | 21:29 | מאת: ולאא

שלום הבן שלי בן 11 חודשים עבר לפני 5 ימים ניתוח לכריתת שקדים ואנדרואידים בגלל הפסקות נשימה וגם שמו לו כפתורים באוזניים כי היו לו נוזלים באוזניים מאוד קשה לו לאכול ולשתות במיוחד כשהוא מתעורר בבוקר והוא מתעורר בלילה בבכי בלתי פוסק ובנוסף הוא עדיין נוחר בקול בשינה האם זה תקין שהוא עדיין נוחר? וכמה זמן ייקח עד שיוכל לחזור לאכול ולשתות ומה אפשר לעשות כדי להקל עליו

שלום כאבים בהחלט קיימים לאחר ניתוח ותיאור שנמסר הוא במסגרת המהלך הסביר כל ילד לוקח קת שונה. גם הנחירות אופייניות במהלך לאחר הניתוח אמור לחלוף תוך 2-3 שבועות לאחר 5-7 ימים ניתן לחזור לכלכלה רגילה. רצוי להשתמש במשככי כאבים בנדיבות דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים