כפתורים באזניים שלא נפלו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/09/2016 | 19:11 | מאת: Danielle Zadok

בני בן 3.5 עשה ניתוח כפתורים כשהיה בן 2 (לפני שנה וחצי). אתמול בביקורת ראינו שעדיין שם. האם בהתקרב לשנתיים מהניתוח נצטרך להוציאם באופן יזום או שניתן להמתין עוד?

שלום בעבר משך המצאות הכפתור באוזניים הייתה סיבה לביצוע ניתוח להוצאה. כיום משך הזמן פחות חשוב. הסיבות להוצאת כפתורים יזומה 1. הפרשות בלתי פוסקות של מוגלה מהאוזניים 2. סתימה של הכפתור שגורמת לחוסר תפקודו ולקוי שמיעה 3. משך זמן- רלוונטי בעיקר לילדים הגדולים מ-6 שנים אז הסבירות להשנות נוזלים נמוכה כבר. בילדים צעירים יותר הזמן אינו מוגדר ממש דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים