בליטת סחוס באוזן אצל ילדה בת שבוע ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/09/2016 | 12:10 | מאת: רחל

היי ד"ר, הילדה שלי נולדה לפני שבוע וזיהיתי ש-2 האוזניים שלה לא זהות במראה. אחת האוזניים נראית רגילה, באוזן השניה נראה שיש סחוס עודף. מצאתי תמונה בגוגל עם תמונה של ילד בעל אותו מבנה אוזן. http://prntscr.com/chfsrm האם זאת רק בליטה אסתטית? האם זה עלול להסתדר עם הזמן? האם קיים סיכוי לבעיית שמיעה?

שלום רחל זאת בעיקר הפרעה אסטטית . בד"כ אין שינוי עם הזמן. לעיתים נדירות יכול להתלוות ליקוי שמיעה לכן ההמלצה לבדיקת שמיעה כבר בינקות לצורך אפשרות נדירה את דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים