פצעים בפה וריפלוקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/09/2016 | 11:05 | מאת: הדס

שלום רב יש לי ילדה בת שנתיים כל כמה חודשים לפעמים אפילו כל חודש שלושה שבועות חוזרים לה פצעים בפה . יוצא לה מהפה המון ריר ומתעוררת המון בלילה מכאבים. כשנולדה היה חשד הריפלוקס וסירבה לאכול וקיבלה לוסק שלא עזר.. כל פעם שיוצאים לה הפצעים היא מתעוררת בלילה ואני שומעת קולות בליעה. כאילו האוכל עולה והיא בוכה מכאבים רואים שסובלת. למה זה קורה מה יש לה? הרופא הילדים אמר דלקת של רירית הפה ואין מה לעשות. אך הילדה סובלת כל הזמן. האם אין מה לעשות.

שלום האם הופעת הפצעים קשורה לחום ? לא ממש ברורה הסיבה אך הכתובת הראשונית להתייחסות היא רופא הילדים . רפלוקס לא קשור לפצעים בפה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים