חום אחרי ניתוח שקדים ושקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/09/2016 | 13:54 | מאת: שיר

שלום. בתי בת השנתיים עברה ניתוח שקדים ושקד שלישי ביום רביעי (7/9). ביום חמישי התחילה להעלות חום עד 38.3. ביום שישי הלכנו לרופא א.א.ג שנתן לה אנטיביוטיקה (מוקסיפן פורטה) רק ליתר ביטחון כי לא מצא ממצא כלשהו. משבת וכולל היום היא כל הזמן עם חום של 37.5 רציתי לדעת האם זה נחשב חום עם אנטיביוטיקה? כי הרופא אמר שלא צריך להיות לה חום אחרי יומיים של אנטיביוטיקה. או שזה חום גוף רגיל גם אם ימשך ככה כל השבוע.. תודה

שלום חום שמופיע יממה לאחר ניתוח הא לרוב ראתי/נשימתי בד"כ מחלה וירלית ולכן טיפול אנטיביוטי בד"כ מיותר וגם לא עוזר להורדת החום כוון שאינו משפיע כלל על מחלה וירלית. הכתובת לבדיקה והחלטות טיפוליות צריך להיות רופא הילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים