מהי רמת הווליום הרצויה לשיעורי ריתמיקה בגן הילדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/08/2016 | 23:12 | מאת: ענת

שלום רב, רציתי לברר מהי מידת הדציבלים הנכונה לשיעור ריתמיקה בגן ילדים, שלא תזיק לאוזניהם? אני שואלת זאת על רקע תחושה שהריתמיקאיות מגזימות מאוד בעוצמה שבה הן מפעילות את מערכת ההגברה והן מאוד לא אוהבות "להנמיך" את הווליום כשמבקשים מהן. לכן אני מבקשת לקראת שנת הלימודים לדעת מבר סמכות בנושא מהו הגבול העליון שמעליו הווליום יכול להזיק ומהי מידת הווליום הרצויה בשיעורי הריתמיקה/מסיבות הגן.

שלום בנזקי רעש יש שני מדדים 1. עוצמת הרעש 2. משך החשיפה ככל שמשך החשיפה ארוך יותר תדרש עומצת רעש נמוכה יחסית לגרימת נזק. למשרד העבודה יש טבלאות שמגדירות עומצה מקסימלית לפי משך החשיפה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים